Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Elden Ring’in Xbox Fiyatına Önce Zam, Sonra İndirim Geldi

FromSoftware'ın heyecanla beklenen yeni RPG oyunu Elden Ring'in Xbox Store fiyatına 53 TL'den fazla zam geldi, ancak kısa süre sonra eski fiyata geri dönüldüğü görüldü. Detaylar haberimizde.

Souls serisi ile Bloodborne oyunları ile bilinen Japon stüdyo FromSoftware ve Game of Thrones’u yazarı George R. R. Martin ortaklığında geliştirilen fantastik aksiyon rol yapma oyunu Elden Ring için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Steam, Xbox Store ve PlayStation Store’da ön siparişe sunulan RPG, 25 Şubat 2022 tarihinde çıkış yapacak.

Elden Ring’in standart sürümü, Xbox Store ve Steam‘de 299,00 TL karşılığında satın alınabiliyor. PS Store‘daki fiyat ise 599,00 TL. Fakat bugün Elden Ring Xbox Store fiyatına 53 TL’den fazla zam geldi. Benzer şekilde Deluxe Edition’ın fiyatı da 70 TL birden arttı. Böylece standart sürüm 352,81 TL‘ye, deluxe sürüm ise 452,81 TL‘ye yükseldi. Steam ve PS Store fiyatlarında ise henüz herhangi bir değişiklik yok.

Elden Ring Xbox Fiyatı Zamlandıktan Sonra Eski Haline Döndü

elden ring xbox store fiyatı

Fiyat artışı konusunda moralleri bozulan oyuncular, kısa bir süre sonra Elden Ring Xbox fiyatının yeniden eski haline döndüğünü farketti. Böylece FromSoftware’ın yeni oyunu tekrardan 299,00 TL‘ye düşmüş oldu. Aynı şekilde deluxe versiyon da eski fiyatı olan 399,99 TL‘den listeleniyor. Microsoft, Elden Ring fiyatına gelecek zammı yanlışlıkla daha erken yansıtmış olabilir.

Bildiğiniz gibi Türk Lirası dolar karşısında önemli oranda değer kaybetti. Firmalar, aradaki açığı kapatmak için oyunlara yeni zamlar yapabilir. Her ne kadar Steam dolar kurunu 2.5 TL’ye sabitlemiş olsa da, döviz kurlarındaki yükselişe daha ne kadar kayıtsız kalabilir merak konusu. Eğer Elden Ring’i almak gibi bir düşünceniz varsa ve durumunuz da müsaitse, yeni zamlar gelmeden şimdiden ön sipariş seçeneğini değerlendirmeyi düşünebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.