Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Elden Ring Network Test Kodlarının Hayret Ettiren eBay Fiyatları

Elden Ring için gerçekleşecek Network Testi'nin kodları, online perakende platformu eBay üzerinden satışa çıktı. Rakamları görünce dudaklarınız uçuklayabilir şimdiden uyaralım.

Elden Ring Network Test için ilk oturum 12 Kasım Cuma günü başlayacak. Geliştirici FromSoftware ve yayıncı Bandai Namco, aynı anda oyuna giriş yapan çok sayıda insan ile Elden Ring sunucularının kapasitesini test edecek. Oyuncular farklı ağ ortamları üzerinden çok oyunculu oyunlar oynarken ortaya çıkan çeşitli sorunları doğrulayacak olan ekip, oyuncuların birbirleriyle savaştığı veya işbirliği yaptığı durumlarda genel oyun dengesine bakacak.

Elden Ring oyun süresi

PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X / S platformlarında gerçekleşecek olan Elden Ring Network Test, yalnızca başvurusu kabul edilen kişilerin erişimine sunulacak. Oyunun ağ testine katılmaya hak kazanan bazı kişiler, erişim kodlarını fahiş fiyatlardan eBay‘de satışa çıkardı.

Elden Ring Network Test Kodları Satışa Çıktı

Elden Ring Network Test

Yukarıda görebileceğiniz üzere network test kodlarını fiyatları 240 dolar ile 350 dolar arasında değişiyor ki, bu da Türk Lirası ile minimum 2 bin 361 TL‘ye denk geliyor. Elden Ring ağ testine katılacaklar için yayınlanan talimat listesinde, test kodlarının veya oyun verilerinin başkalarına satılmasının kesinlikle yasak olduğu belirtiliyor. Kullanım koşullarından herhangi birini ihlal eden kullanıcıların katılım hakları, test sırasında dahi iptal edilebilecek.

PlayStation Plus veya Xbox Live Gold Üyeliğine abone olmayanlara açık olan Elden Ring Network Test, yaklaşık 7GB boyutunda bir boş disk alanı gerektiriyor. Ağ testi hakkındaki tüm ayrıntılara buradan ulaşabilirsiniz. Steam’de 299,00 TL’den ön siparişe açılan Elden Ring, 25 Şubat 2022 tarihinde çıkacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.