Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

eFootball Pro Evolution Soccer 2020 Switch’e Gelmeyecek!

PES 2020 Switch platformu oyuncularına sunulmayacak.

Çıkışına sayılı günler kala oyuncuları üzen bir gelişme ile gündeme gelen eFootball Pro Evolution Soccer 2020 konsol, bilgisayar ve mobil platformda milyonlarca hayran tarafından merakla beklenmeye devam ediliyor.

eFootball Pro Evolution Soccer 2020 Switch’e Gelmeyecek 2

Duyurulması ile futbol severleri epey heyecanlandıran eFootball Pro Evolution Soccer 2020 Steam üzerinde ön siparişlerde yer aldığı şu günlerde oldukça üzücü bür gelişme ile gündeme geldi. İki farklı sürüme sahip olarak Steam üzerinde yer alan oyun yeni gelişme ile Nintendo Switch oyuncularını epey üzecek gibi görünüyor.

Bugün GamingBolt’un haberi ile edindiğimiz bilgilere göre PES 2020 Nintendo Switch platformuna gelmeyecekmiş. Son yıllarda konsol platformundan uzaklaşan Konami mobil ve bilgisayar alanına odaklanırken oyunun Switch platformunda yayınlanmayacağı ifade edilmiş. Haberin detaylarına göre Konami konsol platformuna geri dönmek için sinyaller vermiş ancak bu alanda henüz adım atmamış.

PES Marka Müdürü Lennart Bonzein, RealSport’a verdiği demeçte oyunlarının çoğunun Switch platformunda oynanacağını ancak PES’in bir istisna olacağını ve Switch’e gelmeyeceğini duyurmuş. PES 2020 şuanda üç farklı platform için lansmana çıkmaya hazırlanıyormuş.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.