Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Edengrad Steam’de Erken Erişime Açıldı

Edengrad, Steam üzerinden erken erişime açıldı. Erken erişimi kutlamak için kısa süreliğine indirimde.

Punk benzeri bir alt kültürün hüküm sürdüğü, post apokaliptik bir dünyada sağ kalmaya çalışacağınız MMORPG türü oyun Edengrad, Steam üzerinden erken erişime açıldı. Oyunun kısa süre içinde erken erişime açılacağı geçtiğimiz günlerde duyurulmuştu. Erken erişimin sanal partiyle kutlanacağını haber veren Huckleberry Games, oyunu indirimli olarak Steam’e yükleyince takipçilerine çifte mutluluk yaşatmış oldu.

edengrag

Sandbox MMORPG’leri sevenlerin kaçırmaması gereken yapım, erken erişim sürecine küçük hatalarla çıkmış. Oyuncu yorumlarına bakılırsa, Edengrad’ı sorunsuzca çalıştırması beklenen donanımlarda çeşitli takılmalar ve donmalar yaşanıyormuş. Sorunların çok büyük olmadığını belirten topluluk şimdilik olumlu puanlar vermeye devam ediyor.

Oyunda pek çok sağ kalma oyunundan aşina olduğumuz inşaat sistemlerinin benzeri olan ancak yenilikçi unsurlar barındıran bir inşaat sistemi mevcut. Edengrad’da başka oyuncuların da gelip yerleşebileceği alanlar yaratmanız mümkün. Yeni şehirler inşa edebilir ve o şehirlerdeki mekanların ev sahibi olabilirsiniz. Elbette küçük ölçekli ülkenizin vatandaşlarından çeşitli kazançlarınız da olacak. Açıkçası bu inşaat sistemi bizim çok hoşumuza gitti. Oyun içindeki sosyal ortamın organik ve canlı kalmasına destek vereceğini düşünüyoruz.

% 25 indirimle 15,75 Türk lirasına alabileceğiniz oyunun Steam sayfasına buraya tıklayarak gidebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.