Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Earthfall’a Dev Güncelleme Geldi

Left 4 Dead'den ilham alan co-op nişan alma oyunu Earthfall'a büyük çaplı güncelleme geldi.

Holospark bugün takım tabanlı co-op nişan alma oyunu Earthfall için devasa bir güncelleme yayınladı. Geliştirici ekibe göre bu yamayla birlikte oyunun tüm sistemlerinde ciddi optimizasyon çalışmaları yapılıyor. Aynı zamanda sanat tasarımı, FX, ses ve yapay zeka gibi alanlarda da performans güçlendiriliyor. Elbette her zaman olduğu gibi mevcut buglar da giderildi.

Earthfall’a Dev Güncelleme Geldi

Yamayla birlikte aynı zamanda Earthfall’da çalışmayan bazı tuşlar da çalışır hâle geldi. Bunlardan bazılarının geliştirmesi de sürüyor. Ayrıca boss mekanikleri üzerinde de çalışmalar yapıldı.

Önemli performans optimizasyonları ve hata düzeltmelerinin yanı sıra aynı zamanda geliştirici ekip oyundaki her bir ses üzerinde çalışmaya başladı. Hem silah sesleri, hem de diğer sesler geliştirilirken oyun artık çok daha iyi bir işitsel deneyim sunuyor. Earthfall’da artık bir ses duyduğunuzda ardından ne geleceğini biliyorsunuz.

Geçtiğimiz yılın Nisan ayında satışa çıkan Earthfall dört kişiye kadar co-op oynanabilen bir oyun. Erken Erişim aşaması devam eden başarılı yapım kullanıcıların da beğenisini kazanırken, Steam üzerinden 50 TL fiyat etiketiyle almak mümkün.

Haberi Paylaş
Benzer İçerikler
0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.