Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

EA Kara Cuma İndirimlerini Duyurdu!

Electronic Arts, Kara Cuma'ya sayılı günler kala indirimleri duyurdu. İndirimde ki oyunlar arasında oldukça önemli isimler bulunuyor.

Electronic Arts, Kara Cuma’ya özel indirimlerini duyurdu. Electronic Arts bu yıl Kara Cuma indirimlerine hem Origin hem de PlayStation üzerinden katılıyor.

EA Kara Cuma İndirimlerini Duyurdu 2

Dünyaca ünlü oyun geliştiricisi ve yayıncısı olan Electronic Arts, Kara Cuma’ya sayılı günler kala Origin Store üzerinde ki birçok oyunu %75 indirim ile sunuyor. Tabi ki Origin üzerinde sadece Electronic Arts’ın oyunları bulunmuyor. Yüzlerce ünlü oyun geliştiricisinin oyunları da Origin Store üzerinden oyun severler ile buluşuyor. Origin üzerinde ki oyunları ne yazık ki Türk lirası ile satın almak mümkün değil. Euro bazında satışlar yapan Origin, Türk oyun severlere pekte cazip gelmiyor.

Kara Cuma’ya sayılı günler kala Electronic Arts birbirinden ünlü oyunlarında indirim de olduğunu duyurdu. İndirimde olan oyunları arasında Need for Speed payback, FIFA 18 gibi büyük bütçeli oyunlarda yer alıyor. 2017 yılının en çok beklenen oyunları arasında gösterilen birçok oyun şuan indirimler arasında ki yerini aldı. PlayStation platformu için ise durum tam tersi bir özellik gösteriyor. Konsol oyunları PlayStation Store ve Xbox Store üzerinden satış yaptığı için ücretler ve indirimler tamamen Türk lirası üzerinden yapılıyor.

Electronic Arts’ın Kara Cuma indirimleri şöyle:

  • Need for Speed Payback (33%) – 247 TL
  • FIFA 18 (%33) – 186 TL
  • Battlefield 1 Revolution (%50) – 140 TL
  • The Sims 4 (50%) – 93 TL
  • Mass Effect Andromeda (50%) – 93 TL
  • Titanfall 2 (50%) – 93 TL

EA Kara Cuma İndirimlerini Duyurdu 3

Origin’de ki indirimlere buradan;

PlayStation indirimleri için ise buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.