Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

EA, Eski Need For Speed ​​Oyunlarını Dijital Mağazalardan Kaldırdı

Electronic Arts (EA), eski Need For Speed oyunlarının tüm dijital mağazalardan kaldırıldığını ve bundan sonra çevrimiçi satın alınamayacağını duyurdu.

Carbon, Shift, Shift 2: Unleashed, The Run ve Undercover dahil tüm eski Need For Speed oyunları, Xbox Live, PSN ve diğer çevrimiçi mağazalardan kaldırıldı. Kullanıcılar artık söz konusu yapımları dijital olarak satın almayacak. Electronic Arts (EA) tarafından yapılan açıklamada, kaldırılan oyunların çevrimiçi faaliyetlerinin Ağustos ayında durdurulacağı belirtildi.

Kaldırılan eski Need For Speed oyunlarına sahip olan kullanıcılar, söz konusu durumdan etkilenmeyecek. Yani kütüphanelerindeki oyunları oynamaya devam edecekler, ancak 31 Mayıs itibarıyla yukarıdaki oyunlardan herhangi birini çevrimiçi mağazalardan satın almak artık mümkün değil.

eski need for speed oyunlari

Amerikalı şirket, eski NFS oyunlara verdiği desteği tamamen kesmesiyle birlikte ikonik serinin geleceğine çok daha iyi odaklanacağını söyledi. EA, “Umarız son birkaç yılda bu oyunlardan birçok zafer, tatmin edici drift’ler, dostça rekabet anları ve saatlerce keyif aldığınızı umuyoruz. Ve yeni oyunlarımızdan birinde bizimle birlikte sürmeye devam edeceğinizi umuyoruz” ifadelerini kullandı.

Bu yılın başlarında yeni Need For Speed oyununun çıkış tarihini erteleyen EA, Battlefield 6‘nın geliştirilmesine yardımcı olmak için NFS yapımcısı Criterion Games’i projeye dahil etmişti. Haziran ayında tanıtılması planlanan Battlefield 6, yılın üçüncü mali çeyreğinde piyasaya sürülecek. Yeni NFS oyunu ise 2023’te çıkacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.