Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Dying Light, Yüzde 60 İndirime Girdi!

Dying Light, kısa süreliğine indirime girdi.

Birinci şahıs nişancı oyunu olarak karşımıza çıkan ve bizlere hayatta kalma mücadelesi veren Dying Light, kısa süreliğine indirime girdi.

Dying Light Yüzde 60 İndirime Girdi 2

2015 yılında yayınlanan ve çeşitli DLC’ler ile desteklenen oyun, oldukça geniş bir kitle tarafından oynanmaya devam ediyor. Tek oyunculu ve çok oyunculu modlara sahip olarak karşımıza çıkan yapım, zombilerle olan mücadelemizi konu alıyor. 11 farklı dil seçeneğinin yer aldığı yapımda, zombilerle olan savaşımız bambaşka bir yapı ile karşımıza çıkıyor.  E3 2018’de de yer alan oyun, korku ve hayatta kalma oyunu olarak tanımlanıyor.

Gerçekçi açık dünyası ile oyuncuların beğenisini kazanan Dying Light, gerilim yüklü altyapısı ile oyuncuların gönlünde bir taht kurdu. Karanlıklarla dolu bir atmosfere sahip olan oyunda kan ve şiddet dolu sahnelerle karşılaşacak ve bazen ingiliz anahtarıyla bazen de ateşli silahlar ile hayatta kalma mücadelesi vereceğiz. Oyun içerisinde tehlikeli bölgeleri keşfetmeye çalışacak ve karşımıza çıkan engelleri de aşmak için ter dökeceğiz. Geliştirilmiş görseller ile oyunculara gerçekçi bir deneyim sunuluyor. Kısa süreliğine yüzde 60 indirime giren yapım, 59.99 TL yerine 23.99 TL gibi bir fiyat etiketine sahip olarak satışlarına devam ediyor.

Dying Light 2 - E3 2018 Announcement Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.