Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Dying Light 2 Yeni Bir Fragman ile Gamescom’da Olacak

Dying Light 2, ağustos ayı içerisinde yeni bir fragman alacak. Techland, oyunun baş tasarımcısı Tymon Smektala'nın savaş sistemi ve parkur mekaniği hakkında konuşmasının beklendiği Gamescom 2021'de olacağını doğruladı.

Yaklaşan Gamescom etkinliği, oyun endüstrisinde önemli bir yere sahip. Techland, 26 Ağustos‘ta başka bir Dying Light 2 şovu hazırlarken bunun açıkça farkında. Bu, Dying başlıklı yayın serisinin üçüncü bölümü olacak. Yayın TSİ 21.00’da başlayacak ve oyunun baş tasarımcısı Tymon Smektala tarafından sunulacak. Geliştirici, oyunun en önemli iki unsuru olan dövüş sistemi ve parkur hakkında konuşacak.

Dying Light 2

Dying Light 2’den Yeni Fragman

Etkinlik, yukarıda aşağıda paylaştığımız video duyuruldu. Geliştiricilerin ağustos ayının sonu için daha önce bahsedilenlerden daha fazla yenilik tanıtacak. Köln fuarında Dying Light 2‘nin yeni bir fragmanını da bekliyoruz. Ayrıca, oyundan ilham alan cosplay sanatçıları da göreceğiz.

Dying Light 2, 7 Aralık’ta PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4 ve PlayStation 5’te piyasaya sürülecek. Yeni 9. nesil konsollarda, performans modu ve kalite modu arasında seçim yapabileceğiz. Ek olarak ilk bölümde olduğu gibi geliştirici ekip oyuna bir sürü sürpriz ekleyecek.

Son olarak, bir mucize eseri Dying 2 Know‘un önceki iki bölümünü kaçırdıysanız ve yetişmek istiyorsanız, bu bağlantıya tıklayabilirsiniz. Özellikle geliştirici ekibin oyunda görünecek canavar türlerini tartıştığı ikinci bölümü tavsiye ederim. Ayrıca yaklaşmakta olan oyunun konusuna dair fikir sahibi olabilirsiniz.

Geçtiğimiz günlerde oyunun yeni oynanış videolarının paylaşıldığını da sizlere hatırlatmış olalım. O videolara ulaşmak için sizler için hazırladığımız haberimize bu bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Dying 2 Know — Gamescom Invitation

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.