Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Durango: Wild Lands Android İçin Çıkacak

Dinozor temalı Durango yakında Android platformuna gelecek.

Hem dinozorları, hem de MMORPG türü oyunları seviyorsanız bu haberimizi duyduğunuza sevineceksiniz. Nexon dağıtımcılığında gelen Durango: Wild Lands, önümüzdeki Mayıs ayında Android işletim sistemli cihazlar için çıkış yapacak.

Durango wild lands android icin cikacak 1

Tabii Durango: Wild Lands’le ilgili bazı kafa karıştırıcı noktalar var. Oyun öncelikle şu anlık sadece Endonezya bölgesi için doğrulandı. Dolayısıyla ilk çıkışını Endonezya’da yapacak. Buna rağmen bu kadarla sınırlı kalması beklenmiyor. Büyük ihtimalle Durango ilk olarak bu ülkede denenecek, testlerin başarılı geçmesi hâlinde daha ileri bir tarihte dünya çapında da çıkışını yapacak. Yani Türkiye’den de oynayabileceğiz.

Açık dünya bir temada geçecek olan Durango, MMORPG türünde. Dolayısıyla bu türün hemen hemen bütün özelliklerini bekleyebilirsiniz. Devasa bir dünyayla karşımıza çıkmaya hazırlanan yapımda, aynı zamanda dinamik bir dinozor dünyası da yer alıyor. Dolayısıyla karşınıza bol bol vahşi yaratıklar çıkıyor.

Durango Wild Lands, birçok yönüyle Monster Hunter World ile ARK: Survival Evolved oyunlarının karışımı gibi duruyor. Durango, oyuncuları crafting, hayvan ehlileştirme ve grup hâlinde hareket etme gibi pek çok hayatta kalma elementinin olduğu bir dünyaya gönderecek.

Durango - E3 2017 Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.