Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Drill Man Rumble’dan Yeni Haberler Var

Drill Man Rumble'ın yakında oyuncuların karşısına çıkacağı belli oldu.

2020 yılında çıkış yapması beklenen oyunları arasında yer alan ve uzun bir süredir sessiz sedasız Steam’de sergilenmeye devam edilen Drill Man Rumble’dan yeni bilgiler geldi. Oyun ilk kez PAX East 2020’de oyuncuların karşısına çıkacak.

Drill Man Rumble’dan Yeni Haberler Var 2

Hunter Studio tarafından geliştirilen ve Steam üzerinde sergilenmeye devam edilen Drill Man Rumble hem konsol hem de bilgisayar platformu oyuncuları tarafından merakla beklenirken oyunla alakalı yeni gelişmeler de gelmeye başladı. 27 Şubat – 1 Mart tarihleri arasında Boston’da düzenlenecek olan PAX East 2020’de ilk kez görücüye çıkacak olan yapım ilerleyen aylarda lansmana çıkacakmış.

Bugün VGChartz’ın haberi ile edindiğimiz bilgilere göre Drill Man Rumble 2020’nin ilk ayları içerisinde önce Steam üzerinde bilgisayar platformu oyuncuları için lansmana çıkacakmış. Habere göre ilerleyen aylarda oyun Nintendo Switch, Xbox One ve PC platformu oyuncularına sunulacakmış.

Oyunun tüm platformlarda aynı içeriklere sahip olacağı bilinirken kaç farklı sürüme sahip olacağı konusunda henüz bir bilgi yok.

Steam üzerinde çok oyunculu modlara ve çapraz platform desteğine sahip olacağı belirtilen oyun İngilizce ve Basitleştirilmiş Çince dil seçeneklerine sahip olacak.

Drill Man Rumble Announcement Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.