Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Dragon’s Dogma: Dark Arisen Switch Platformuna Çıktı!

Switch platformu için Dragon’s Dogma: Dark Arisen yayınlandı.

2013’ün Nisan ayında konsol oyuncularına, 2016’nın Ocak ayında PC oyuncularına sunulan Dragon’s Dogma: Dark Arisen, 6 yıl gibi bir aradan sonra Nintendo Switch platformu için lansmana çıktı. Oyun eShop üzerinde 29.99 dolar gibi bir fiyat etiketi ile satılıyor.

Dragon’s Dogma Dark Arisen Switch Platformuna Çıktı 2

Capcom’un oyunları arasında yer alan Dragon’s Dogma: Dark Arisen, 2013 yılında yayınlanması ile konsol platformunda oldukça beğenildi. Ardından 2016 yılında Steam’de PC oyuncularına sunulan yapım, ‘çok olumlu’ olarak değerlendirildi. Oyuncuları açık bir dünyaya götürerek RYO oyunu oynamalarını sağlayan Capcom bu oyunu ile de oldukça adında söz ettirmişti. Tek oyunculu olarak oynanabilen yapım, 23 Nisan itibari ile Nintendo Switch platformu oyuncularına da sunuldu.

Nintendo eShop üzerinde 29.99 dolar gibi bir fiyat etiketi ile satışlarına devam eden Dragon’s Dogma: Dark Arisen, Switch platformunda 12.1 GB gibi bir dosya boyutuna ihtiyaç duyuyor. Aksiyon rol oyunları arasına hızlı bir giriş yapan oyun tek oyunculu bir oynanış üzerine kurulu.

Heyecan verici açık bir dünyada efsanevi canavarlar ile savaşabildiğimiz oyunda yüksek fantastik ayarlar da bizleri bekliyor olacak. Toplamda dokuz farklı sınıf arasından seçim yapacak ve karakterimizi yaratarak yaratıklara karşı savaşacağız.

Dragon’s Dogma: Dark Arisen - Launch Trailer - Nintendo Switch

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.