Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Dragon Quest Builders 2 PC’ye Geliyor!

Dragon Quest Builders 2 Steam'de ön siparişlere açıldı.

Nintendo Switch ve PlayStation 4 platformunda geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Dragon Quest Builders 2 bilgisayar platformu oyuncularının da karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Oyun Steam’de ön siparişlere açıldı.

Dragon Quest Builders 2 PC’ye Geliyor 2

Square Enix’in konsol oyuncularına özel olarak geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü Dragon Quest Builders 2 Steam’de ön siparişlere açıldı. Sürpriz bir şekilde Steam’de duyurulan ve bilgisayar platformu oyuncularına bir sürpriz niteliğinde sunulacak olan yapım fiyatı ile de cepleri yakacak. 289.00 TL olarak ön siparişlere açılan oyun 10 Aralık’ta PC platformunda oynanabilir olacak.

Tek oyunculu ve çok oyunculu olmak üzere farklı oyun modlarına da sahip olacak olan oyun Türkçe dil desteğinden yoksun olacak. Aksiyon, macera ve RYO oyun türleri arasına 10 Aralık’ta katılacak olan oyun birbirinden farklı karakter modellerine de ev sahipliği yapacak. Bu karakter modelleri arasında erkek ve dişi karakterler bulunacak.

Benzersiz düşmanlar ile mücadele edeceğimiz oyunda yoğun görsel efektler eşliğinde görevleri de başarmak için ter dökeceğiz.

Oyun Steam’de ön siparişlere açılırken henüz sistem gereksinimleri oyuncular tarafından paylaşılmadı.

DRAGON QUEST BUILDERS 2  – A Special Building Announcement!

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.