Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Dragon Nest Avrupa’da Kapanıyor

Dragon Nest'in EU sunucuları kapanıyor.

Üç yıl boyunca devam eden bir sürecin ardından, Dragon Nest’in Avrupa sunucularının kapanacağı haberi verildi. Cherry Credit’in dağıtımcı firma olarak yapımcı Eyedentity Games ile olan kontratı sona ererken bu karar verildi. Görünüşe göre oyun artık yayıncı firma için kar sağlamıyordu.

dragon nest avrupada kapaniyor 1

Dragon Nest Avrupa sitesinde yayınlanan bir yazıya göre, resmi EU sunucuları 15 Mayıs 2019 tarihinde kapanış yapacak. Ayrıca oyun içinde gerçek parayla alışverişere izin veren mağaza da bir ay önceden, 17 Nisan’da kapanacak. Bu tarihten sonra Dragon Nest’te artık ücretli harcamalar yapılamayacak.

Cherry Credits, cash shop kapanmadan önce bütün oyunculara ellerinde kalan DNP puanlarını harcamalarını öneriyor. Çünkü kullanılmayan DNP’ler oyunculara iade edilmeyecek ya da başka bir birime dönüşmeyecek.

Yayıncı firma da konuya dair açıklama yaparken, Dragon Nest EU’nun açıldığı tarih olan 2016’dan beri destek veren oyunculara teşekkür etti.

Şimdilik başka bir dağıtımcının hamle yapıp yapmayacağı bilinmiyor. Dolayısıyla gelecekte Dragon Nest EU’nun tekrar açılma ihtimali de var. Buna karşılık oyuna devam etmeyi düşünüyorsanız, Dragon Nest – NA (Kuzey Amerika) sunucularında oynamayı sürdürebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.