Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Bandai Namco, Dragon Ball The Breakers’ı Duyurdu

Merakla beklenen Dragon Ball The Breakers duyuruldu. Bandai Namco tarafından yapılan açıklamada, oyunun 2022 yılında piyasaya sürüleceği belirtildi.

Bandai Namco, yeni Dragon Ball oyunu Dragon Ball The Breakers‘ı duyurdu. Oyun, 2022’de PC’ye gelecek olan yeni bir asimetrik (Dead by Daylight benzeri) çok oyunculu çevrimiçi oyun olacak.

Bu oyunda, “Raider” ve “Survivors” arasındaki nihai kaçış oyununu deneyimleyeceksiniz Raider, Dragon Ball’un Cell veya Freeza gibi ana rakiplerinden biri olacak. Öte yandan, Survivors herhangi bir süper gücü olmayan yedi sıradan vatandaş olacak.

Dragon Ball The Breakers Neler Sunacak?

Dragon Ball The Breakers

Super Time Machine‘i bulan Survivors, kazanmak için tuzağa düştükleri Temporal Seam olarak bilinen diyardan kaçabilecek. Dragon Ball The Breakers‘ı gerçekten benzersiz kılan şey, Survivors ekibinin sıradan sivillerden oluşması olacak. Oyundaki Cell ortaya çıktığında, sizi özümsemek için yaşam gücünüzü aradığını ve Ginger Town’da gününüzü geçiren mütevazı bir sivil olduğunuzu hayal edin.

Tamamen güçsüz olan Survivors grubu, Raider’ın saldırısından nasıl kurtulacak? Haritanın etrafına dağılmış ögeleri, emrinizde olan yetenekleri ve geçici olarak sizi bir Z savaşçısının gücüyle dolduran “Dragon Change” hareketini kullanmanız gerekecek.

Bu üç aracı kullanarak, en iyi ne zaman koşmak ve ne zaman ayakta kalıp savaşmanın en iyisi olduğunu seçerek ve bir an gecikmeden Super Time Machine‘i etkinleştirerek, oradan canlı çıkabileceksiniz.

DRAGON BALL: The Breakers - Announcement Trailer

Bandai Namco ayrıca Dragon Ball The Breakers‘ın Dragon Ball Xenoverse 2 ile aynı evreni paylaşacağını da belirtti. Ekip, iki oyunu oyundaki verileri kaydederek birbirine bağlayacak.

Bandai Namco, Dragon Ball The Breakers‘ın 2022’de Nintendo Switch PlayStation 4, Windows PC ve Xbox One’a geleceğini ve PlayStation 5 ve Xbox Series X ile uyumlu olacağını belirtti. Son olarak, Bandai Namco yakında bu yeni DB oyunu için bir Kapalı Beta Testi başlatacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.