Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Dragon Ball FighterZ Sunucuları Neden Çöktü?

Dragon Ball FighterZ'de yaşanan bağlantı sorunlarına ilişkin açıklama yapıldı.

Geçtiğimiz günlerde satışa çıkan anime serisinden uyarlama aksiyon oyunu Dragon Ball FighterZ, PC üzerinde oldukça başarılı bir performans sunuyordu. Optimizasyon yönünden adeta kusursuza yakın olan oyun, buna rağmen online kısımda bazı sorunlar yaşıyor. Dragon Ball FighterZ’in sunucularında zaman zaman çökmeler ve gecikmeler meydana gelirken, yapımcı firma da durumun farkında.

Dragon ball fighterz sunuculari neden coktu 1

Oyunun dağıtımcısı Bandai Namco sunucu sorunundan haberdar olduklarını açıklarken, tüm bunların  ‘yüksek destek’ sebebiyle meydana geldiğini ve geliştirici ekibin tüm hızıyla çözmek için çalıştığını söyledi. Bildiğiniz gibi Dragon Ball FighterZ, kısa süre içinde 2 milyonun üstünde satış gerçekleştirdi ve muhtemelen sunuculardaki yoğunluk buna neden oldu.

Bandai Namco, Dragon Ball FighterZ’e dövüş oyunu ve anime hayranlarından ciddi bir destek geldiğini fakat bunun bazı ‘yan etkilere’ sebebiyet verdiğini söyledi. Online oyunlarda zorluklar yaşandığını kabul eden firma, en kısa sürede önlemler alacak.

Bandai Namco ve Arc System Works ortaklığıyla geliştirilen ve PlayStation 4, Xbox One ile PC’ye çıkış yapan Dragon Ball FighterZ, kısa sürede  milyonlarca satmayı başardı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.