Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Dragon Age 4, 2023 Yılında Çıkış Yapacak!

Gazeteci Jeff Grubb'a göre Dragon Age 4'ün gelecek yıl piyasaya sürüleceği bildirildi.

Dragon Age 4 çıkış tarihi bilgisi, GrubbSnax gösterisi sırasında Jeff Grubb tarafından açıklandı ve ünlü gazateci oyunun geliştirme aşamasının “çok iyi durumda” olduğunu duyduğunu söyledi. Yani, görünüşe göre BioWare’in oyunu 2023’ün ikinci yarısında piyasaya sürülecek. Grubb, “Genel olarak, [geliştirme döngüsünde] olmaları gereken yere baktıklarında, kilometre taşlarına ve olmaları gereken yere ulaşıyorlar ve oyun güzel ilerliyor” dedi.

Bu bilgilerden sonra oyunun 2023’te çıkacağını ifade eden Jeff Grubb, muhtemelen önümüzdeki yılın ikinci çeyreğinde oyunu göreceğimizi söyleyerek sözlerini sonlandırdı. Dragon Age serisi için Mass Effect için olduğu gibi bir yeniden yapım üçlemesinin olmayacağı bildirildi; Grubb bunun nedeni oyunların farklı motorlar üzerine inşa edilmiş olmasının yanı sıra birbirine bağlı olmaması olarak açıklandı.

Dragon Age 4’ün Tek Oyunculu Olacağı Kesinleşti

Dragon Age 4

BioWare’in oyunu duyurulduğundan beri oldukça yavaş bir haber akışı oldu. Geçen Ocak ayında Dragon Age 4’ün 2022’de çıkmayacağı bildirilmişti. Aynı ay BioWare, oyunun da “tek oyuncu odaklı” olacağını açıklamıştı. Son zamanlarda Dragon Age 4‘ten çok fazla detay almadık. BioWare’in genel müdürü bir kez daha deneyimli geliştiricilerden oluşan bir ekibin oyun üzerinde çalıştığına dair güvence verdi, bu nedenle projenin tehlikede olduğundan korkmanıza gerek yok.

Dragon Age Inquisition yayınlanmasının üzerinden 6 yıldan fazla zaman geçti. O zamandan beri bir devam oyunu görecek kadar yaşamadık. Aslında, serinin yaklaşan bölümü hakkında hala fazla bir şey bilmiyoruz ve birkaç esrarengiz materyal dışında sağlam bir şey almadık.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.