Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Dota 2 Battle Pass Yayınlandı

Yeni battle pass Spectre Arcana ve Davion persona içeriyor.

Valve, 2021 Dota 2 Battle Pass’ı resmi olarak başlattı ve Summer Nemestice etkinliğiyle ilgili ayrıntıların yanı sıra Spectre için Arcana paketini ve Dragon Knight için yeni bir personayı tanıttı.

2021 Battle Pass, birinci seviyeden başlamak isteyen oyuncular için 61TL’ye mal olacak ve seviye paketleri de satın alınabilecek. Bu Savaş Bileti gelirlerinin hiçbiri, 2020 Savaş Bileti’nden halihazırda 40 milyon dolardan fazla ödül havuzuna sahip olan The International 10’a aktarılmayacak.

davion haber fotototototo

Oyuncuların ödüllerin kilidini açmak için maçlara katılarak, hedefleri tamamlayarak veya doğrudan Savaş Bileti seviyeleri satın alarak seviyelerini yükseltmeleri gerekecek. Bu ödüller arasında yeni Immortal Treasures, Dragon Knight Persona, Spectre Arcana ve daha fazlası yer alıyor.

The Spectre Arcana, The International 10 Dota 2 arcana oylamasını kazanmıştı ve hayranların neredeyse tam bir yıldır istediği bir şeydi. İkinci bir açılabilir stil, özel animasyonlar, 500’den fazla yeni ses hattı ve daha fazlasıyla lanetli bir zırh setini içeriyor

spec haber foto

100 farklı Dota 2 maçında bir Mega Kill serisi kazanarak Phantom Ascension alternatif stilinin kilidini açabilirsiniz ve bunun 2021 Battle Pass süresince yapılması gerekmez.

Dragon Knight ayrıca Netflix animesi DOTA: Dragon’s Blood’a dayanan benzersiz bir kişiliğe sahip oluyor. Davion temalı set zamanla açılacak ve kırık bir kılıç, miğfer ve eşyalar içeriyor. Oyuncular Battle Pass’ın seviyesini yükselttikçe ödüllendirilecek.

Geçtiğimiz aylarda The International ile ilgili sorunlar yaşayan Valve’ın bu içerikle birlikte oyuncuların taleplerini ne denli karşılayacağı merak konusu.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.