Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Doom Eternal Ön Yüklemelere Açıldı

Doom Eternal'ı satın alan oyuncular Steam üzerinden oyunun data dosyalarını indirmeye başlayabilirler.

2020’nin en çok beklenen oyunlarından bir tanesi olan ve sık sık haberlerde kendine yer bulmaya devam eden Doom Eternal iki gün sonra yani 20 Mart’ta lansmana çıkacak. Oyun bu sabah itibari ile oyunu ön sipariş eden bilgisayar platformu oyuncuları için ön yüklemelere açıldı.

Doom Eternal Ön Yüklemelere Açıldı 2

Id Software tarafından geliştirilen ve Bethesda’nın büyük umutlar ile hem konsol hem de bilgisayar platformu oyuncularına tam sürüm olarak sunacağı Doom Eternal için geri sayım başladı. 20 Mart’ta lansmana çıkacak olan oyunun güncel sistem gereksinimleri geçtiğimiz hafta oyuncular ile paylaşılırken, oyunun düşen fiyat etiketi de yüzleri güldürmeye devam ediyor.

Bugün GamingBolt’un haberi ile edindiğimiz bilgilere göre Doom Eternal’ ön sipariş eden bilgisayar platformu oyuncuları yapımı Steam üzerinden yükleyebilirlermiş. PC’de 50 GB dosya boyutuna sahip olacak olan yapım lansmanına iki gün kala ön yüklemelere açılmış. Yapımı Steam üzerinden ön sipariş eden bilgisayar platformu oyucnuları dilerlerse oyunu şuan bilgisayarlarına indirebilir, 20 Mart’ta da oynamaya başlayabilirlermiş.

199.00 TL fiyat etiketine sahip olan yapım aylar önce ön siparişlere açılmıştı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.