Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Turbo Overkill Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı; Cyberpunk ve Doom Melezi

Apogee, Doom, Duke Nukem ve Quake'den büyük ölçüde ilham alan ve Turbo Overkill isimli siberpunk görsellerle gelen yeni bir FPS'i duyurdu.

Turbo Overkill, en vahşi birinci şahıs nişancı oyunlarından biri olmayı vaat etti. Bu iddiasını destekleyen oyunun yeni oynanış videosunu haberimizin alt kısmında sizlerle paylaştık.

Bu oyunda yarı metal, yarı insan olan Johnny Turbo olarak oynuyorsunuz. Johnny Turbo, gizli kol roketleri ve alt bacağından uzayan bir motorlu testere ile güçlendirilerek, düşmanları tekmeyle doğrayıp parçalara ayırabilecek.

Turbo Overkill

Turbo Overkill Neler Sunacak?

Bu Blade Runner ve Doom karışımı cehennemde, Johnny memleketi Paradise’a geri dönecek ve tüm nüfusunu haydut bir yapay zeka olan Syn ve onun güçlendirilmiş minyon ordusu tarafından ele geçirildiğini görecek. Doğal olarak, Johnny bu yapay zekayı yok etmek gibi imkansız bir işi üstlenecek.

Turbo Overkill, daha önce hiç ulaşılmamış zirvelere çıkmayı vaat etti. Oyun, ağır çekimin yeni bir biçimi olan Activate Hero Time özelliğine sahip olacak. Ek olarak oyun, duvarda koşma ve atılma mekaniğine de sahip olacak. Oyuncular testere ayağı üzerinde kayabilecek, keserek düşmanların içini boşaltabilecek ve kritik hasar vermek için düşmanları dilimleyebilecek. Sadece bu da değil, Turbo Overkill‘de uçan arabalar olacak.

Oyun, ayrıca geniş bir silah yelpazesine de sahip olacak. Oyuncular Twin Magnums, Boomer Shotgun ve ona bağlı el bombası fırlatıcı veya Telefragger keskin nişancı tüfeği ile oynayabilecek.

Son olarak, oyun, cezalandırıcı değiştiricilerin kilidini açacak, oyunun kurallarını değiştiren koleksiyonlara da sahip olacak.

Oyunun çıkış tarihine dair resmi bir bilgi verilmedi. Her zaman olduğu gibi, sizi haberdar edeceğimiz için bizi takip etmeyi unutmayın!

Turbo Overkill (Announcement Trailer)

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.