Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Distance Çıktı!

Distance 40.00 TL olarak yayınlandı.

Yarış severlere bugün sunulan Distance tek oyunculu ve çok oyunculu olarak oynanacak. Oyun Steam’de 40.00 TL gibi bir fiyat etiketine sahip.

Distance Çıktı 2

Bugün Steam’de bilgisayar oyuncularına sunulan Distance 25 Eylül’e kadar yüzde 20 indirimle 32.00 TL olarak satılıyor. Renkli grafiklere sahip olan oyunda alışılmışın dışında araç modelleri ve alışılmışın dışında yol seçenekleri bulunuyor. Bir nevi uzay atmosferine sahip olan oyunda modern teknolojinin ötesinde bir içerik yer alıyor. Fantastik araçların yer aldığı yapım da görsel efektlerin kalitesi orta dereceli olu ses efektleri ile desteklenmiştir.

Basit grafiklere sahip olan oyun Refract imzası ile geliştiriliyor. Genel olarak karanlık bir atmosfere sahip olan oyunda özel ışıklandırmalar ile fantastik bir hava oluşturulmuş. Fütüristik bir arcade yarışına katılacağımız oyunda neon gibi bir kentte hayatta kalmaya çalışacağız.

Oyundaki amacımız aracımızla bitiş çizgisine kadar ilerleyebilmek olacak. Oyun içerisindeki yollarda çeşitli engeller yer alıyor. Oyuncular bu engellere takılmadan ilerlemeye çalışacaklar. 12 oyuncuya kadar desteklenen yapım bölünmüş ekranda da oynanabiliyor. Oyun içerisinde 2500 farklı seviye yer alacak. Sadece İngilizce dil seçeneği ile oyunculara sunulan Distance ses tasarımı, görsel stili ve atmosferi ile rakiplerini geride bırakacak gibi görünüyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.