Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Disintegration Gamescom 2019’da Duyuruldu!

Disintegration 2020 yılında konsol ve bilgisayar platformuna gelecek.

Dün başlayan ve şu sıralar devam eden Gamescom 2019 oldukça hareketli anlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Gamescom’da tanıtılan oyunlar arasında yer alan Disintegration Steam’de göründü.

Disintegration Gamescom 2019’da Duyuruldu 2

PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için duyurulan Disintegration aksiyon ve macera oyunu olarak ifade ediliyor. V1 Interactive tarafından geliştirilen Disintegration 2020’de çıkacak oyunlar arasında yer alıyormuş. Private Division tarafından dün iki farklı oyun tanıtılırken bunlardan birinin de Disintegration olduğu ifade ediliyor.

Private Division’ın diğer oyunlarında olduğu gibi 2020’de çıkacak olan oyunlarında Türkçe dil desteği yer almayacak. Oyun içerisinde tek oyunculu ve çok oyunculu olmak üzere farklı çok sayıda oyun modları da yer alacak. Robotik savaşlarında yaşanacağı oyunda gelişmiş bir teknolojik sistem yer alacak.

Çok oyunculu olarak dünyanın farklı noktalarındaki gerçek oyunculara karşı mücadele edeceğimiz yapımda rekabetçi PvP maçları yer alacak.

Gamescom 2019 kapsamında tanıtılan yapımın çıkış tarihi 2020 olarak duyurulurken net çıkış tarihi hala bilinmiyor. Oyun  konsol ve bilgisayar platformunda eş zamanlı olarak önümüzdeki yıl yayınlanacak. Ayrıca yapım Steam üzerinde sergilenmeye de başlandı.

https://youtu.be/Zx0usaPqEYA

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.