Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Dishonored 2’nin Ücretsiz Demosu Yolda

Dishonored 2'yi denemek isteyenler için iyi haber var, oyunun ücretsiz bir deneme sürümü kısa süre içinde paylaşılacak.

Dishonored’ın devamı niteliğinde olan Dishonored 2‘nin ücretsiz olarak oynanabilecek demosunun yakın zamanda yayınlanacağı duyuruldu. Arkane Studios tarafından geliştirilen ve yayıncılığını Bethesda‘nın yüklendiği oyun, The Game Awards 2016’da En İyi Aksiyon/Macera Oyunu seçilmişti. Bu değerli ödülün yanında, yüzden fazla başka mecra tarafından da Yılın En İyi Oyunu seçilmişti.

dishonored 2 ücretsiz

Playstation 4, Xbox One ve Windows PC üzerinden oynanabilen oyunda, yüksek ölçüde gizlilik teması işleniyor. Doğaüstü bir suikastçiye hayat verdiğimiz oyunun çok yüksek değerlendirme puanları aldığını da hatırlatalım. Etkileyici ve çok zekice kurgulanmış oyunları sevenlerin Dishonored 2’ye muhakkak şans vermesi gerektiğini düşünüyoruz.

Demonun yayınlanacağı tarih 6 Nisan 2017 olarak duyuruldu. Emily Kaldwin ya da Corvo Attano’yu seçerek hikaye modunun ilk üç bölümünü oynayabileceksiniz. Oyunun ücretsiz deneme sürümünü, Steam, Playstation Mağazası ya da Xbox Marketplace üzerinden edinebileceksiniz.

Steam üzerinden 219 liralık satış fiyatıyla sunulan oyunu, satın almadan önce denemek isteyenler için oldukça müthiş bir fırsat olduğunu söylemek gerekiyor. Oyunun ilk defa çıkış yapacağı zaman paylaşılan tanıtım fragmanına aşağıdaki ekrandan erişebilirsiniz.

Dishonored 2 -- Official E3 2015 Announce Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.