Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Dishonored 2’den Denuvo Kaldırıldı

Dishonored 2'de artık Denuvo olmayacak.

Dishonored hayranları için bugün bazı haberlerimiz var. Bethesda ve Arkane Studios bugün Dishonored 2 için yeni bir yama yayınladı ve oyundan anti-tamper teknolojisi Denuvo’yu kaldırdı. Aynı zamanda ek paket Dishonored: Death of the Outsider’dan da Denuvo kaldırıldı.

dishonored 2den denuvo kaldirildi 1

Biliyoruz ki bazılarınız bu kararın çok geç olduğunu söyleyecekler. Fakat en azından Bethesda ile Arkane Studios geç de olsa örnek alınması gereken bir karara imza atarak Denuvo’yu kaldırdı. En azından PC oyuncuları artık oyunu satın alarak geliştiricileri destekleyebilirler. Bildiğiniz gibi pek çok PC oyuncusu Denuvo’yu boykot ediyor ve bu koruma teknolojisiyle çıkan oyunları satın almıyorlar.

Bethesda aslında daha önce de çeşitli oyunlarından Denuvo’yu kaldırmıştı. 2016 yılında Bethesda ve id Software’in hazırladığı Doom’un crackli sürümü yayınlanınca bu oyundan da Denuvo kaldırılmıştı.

Fakat diğer yanda Prey’de hala Denuvo bulunuyor. Belki gelecekte bu oyundan da kaldırılacaktır. Bilindiği gibi Denuvo en azından bir süreliğine oyunların korsan sürümünün çıkmasını engelliyor. Fakat bir kere crack yayınladıktan sonra oyunda tutmak anlamsız hale geliyor. Bu teknoloji video oyunlarının performansını ciddi ölçüde düşürüyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.