Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Dishonored 2 Güncelleme Aldı!

Dishonored 2'nin yeni güncellemesi yayınlandı.

Beshesta’nın 2016 model oyunları arasında yer alan ve yayınlandığı dönem satış listelerinden bir türlü eksik olmayan Dishonored 2 ücretsiz bir içerik genişlemesi aldı.

Dishonored 2 Yeni Modlar Aldı 2

Aksiyon macera ve gizlilik oyunu olarak tanımlanan Dishonored 2 fantastik bir oynama yapısı ile karşımıza çıkmıştı. Arkane Studios tarafından geliştirilen yapım konsol ve bilgisayar platformunda oynanıyor. Yayınlanması ile milyonlarca kopya satmayı gerçekleştiren yapım aldığı güncelleme ile oyunculara ücretsiz içerikler sunuyor. 14 Aralık’ta güncelleme alan yapım yeni modları ile oyunculara daha fazla bonus veriyor. Farklı misyonları da beraberinde getiren güncelleme çeşitli görevler ile oyunculara farklı deneyimler sunacak. Oyuncular bu görevlerde tüm güçleri kullanabilecek ve silahları serbestçe deneyimleyebilecekler.

Steam’de 114.99 TL gibi bir fiyat etiketine sahip olan Dishonored 2, Türkçe dil desteğine sahip olmamasna rağmen ülkemiz oyuncuları tarafından da ilgiyle oynanmaya devam ediyor. Uzun bir aradan sonra güncelleme alan başarılı yapım oyuncularına yenilikler sunmaya devam ederken, oyuncu kitlesini de artırmaya çalışıyor.

Bilgisayar ve konsollarda 2016 yılından bu yana oynanan Dishonored 2 ilerleyen aylarda yeni içerikler almaya devam edecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.