Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Diablo Immortal Kapalı Beta Testi Başladı

Android oyuncuları bazı yeni değişiklikleri, kontrolör desteğini ve gerçek dünyadan para harcama yeteneğini kontrol etme şansına sahip olacak.

Blizzard’ın popüler aksiyon RPG serisinin mobil versiyonu Diablo Immortal, 28 Ekim’den itibaren belirli bölgelerde Android cihazlarda kapalı beta aşamasına girdi.

Bu son sürüm, Necromancer sınıfı, kontrolcü desteği ve gerçek para ile oyun içi ödeme yeteneği dahil olmak üzere bazı önemli içerik eklemelerini sunduğundan, oyun için önemli bir kilometre taşı olacak.

Diablo Immortal

Diablo Immortal Kapalı Beta Süreci

Bu yeni kapalı beta testi, 28 Ekim’de saat 17:00’dan itibaren hem Kanada’da hem de Avustralya’da “seçilen özel katılımcılara” sunulacak. Blizzard, bir süre sonra Güney Kore, Japonya ve Çin dahil olmak üzere diğer bölgelere de yayılacağını açıkladı.

Türk oyuncuların, oyunu ne zaman oynayabileceği konusunda bir bilgi yok; Tam sürüm 2022’nin ilk yarısı için ayarlandı. Blizzard, Diablo Immortal‘ın kapalı alfa testinden gelen geri bildirimleri uygulamak için çalıştığını kaydetti.

Diablo Immortal Kapalı Beta, Necromancer isimli önceki oyunlardan geri dönen yeni bir karakter sınıfını da oyuna ekleyecek. Eski oyunlarda olduğu gibi bu karakter, kemik merkezli beceriler geliştirmeye ve ölü düşmanları minyon olarak diriltmeye odaklanacak. Necromancers’ın neler yapabileceğini görmek için aşağıdaki fragmana göz atabilirsiniz.

Diablo Immortal Necromancer Closed Beta Trailer

Ayrıca PvP sistemi, bir Battleground merdiveni eklenerek bu beta ile gelen güncellemelerin bir odak noktası olacak ancak en büyük odak noktası Cycle of Strife üzerinde olacak. Gölge oyuncular birbirleriyle savaşabilecek ve nihayetinde 30 Gölge oyuncunun bir Ölümsüzle savaştığı Challenge of the Immortal adlı oyunsonu PvP serüvenine dahil olacak.

PvE sisteminde de bazı ayarlamalar yapılacak çünkü artık ödüller, Elder Rifts veya zindanlar yapmayı seçebilecek ve yine de önceden yalnızca ödüllerle elde edilebilen ödülleri barındıran Battle Pass’e doğru ilerleme kaydedebileceksiniz.

Bunun gibi bir oyunda dokunmatik ekran kontrollerini kullanmak zor, bu nedenle Blizzard kontrolör desteği uygulamaya çalışacak. Blizzard, bunun hala devam eden bir çalışma olduğu konusunda uyarmasına rağmen, bu işlevsellik kapalı betanın bir parçası olarak ilk kullanıma sunulacak.

Karakterinizi kontrol edebilecek ve bir kontrolör ile savaşabileceksiniz, ancak envanteriniz de dahil olmak üzere menüler şimdilik dokunmatik ekrana ihtiyaç duyacak. Diablo Immortal çıktığında daha fazla mobil kontrol cihazı desteklenecek, ancak şimdilik destek aşağıdakilerle sınırlı:

  • Xbox One Wireless Bluetooth Controller
  • Xbox Series X|S Bluetooth Controller
  • Xbox Elite Controller Series 2
  • Xbox Adaptive Controller
  • Sony Dualshock 4
  • Razer Kishi

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.