Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Diablo 2 Resurrected Technical Alpha 8 Nisan’da Başlıyor

Diablo 2 Resurrected için Technical Alpha test süreci resmi olarak Blizzard Entertainment tarafından duyuruldu.

Blizzard Entertainment, merakla beklenen oyunu Diablo 2 Resurrected için Technical Alpha aşamasının 8 Nisan’da başlayacağını duyurdu. Bu teknik alfa testi 12 Nisan’a kadar sürecek.

Diablo 2 hayranları söylentilerin ardından yeni bir oyunun gelip gelmeyeceğini merak ederken, geçtiğimiz ay yapılan BlizzConline etkinliği ile birlikte Resurrected sürümü duyurulduğunda büyük bir sevinç yaşadılar. Halen bilgisayarlarında Diablo 2 oynayan insanların olduğunu bilmek güzel ve artık oyuncular bu yenilenmiş görselleri ile oyunu oynamaya devam edebilecekler.

Diablo 2: Resurrected

Blizzard’ın da belirttiği gibi, Diablo 2 Resurrected web sitesine ön kayıt yaptıran sınırlı sayıda PC oyuncusu yakında davetiyelerini alacak. Bu alfa testi, Blizzard’ın doğru miktarda oyun geri bildirimi ve müşteri performans verilerini almasına olanak tanıyacak.

Blizzard, bu Teknik Alfa Testi için herhangi bir Gizlilik Sözleşmesi olmayacağını, yani PC oyuncularının ekran görüntülerini ve videolarını paylaşabileceklerini belirtti. Ayrıca, oyun yedi oynanabilir sınıfla başlayacak olsa da, Teknik Testte yalnızca üç tane olacağını unutmayın. Bu üç sınıf şunlar olacaktır: Amazon, Barbarian ve Sorceresses.

Daha önceki yaptığımız haberlerde, oyun için Blizzard Entertainment, sistem gereksinimlerini duyurmuştu. Sistem gereksinimlerinin neler olduğunu merak ediyorsanız buraya tıklayarak görebilirsiniz. Ayrıca daha önce Technical Alpha testi için nasıl kayıt olabileceğinize dair bilgilendirmemizi de yapmıştık.

Açıkçası yeni görselleri ile oyunun nasıl olacağını merak ediyorum. Umarım Warcraft 3 Reforged’da yaşadığımız şeyleri yaşamayız.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.