Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Devil’s Hunt’ın Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Devil's Hunt'ın net çıkış tarihi duyuruldu.

2018’in Kasım ayında duyurulan ve 2019’un üçüncü çeyreğinde lansmana çıkması beklenen Devil’s Hunt’ın çıkış tarihi netleşti. Yapım PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC platformu için 17 Eylül 2019’da lansmana çıkacak.

Devils Hunt’ın Çıkış Tarihi Belli Oldu 2

Layopi Games imzası ile geliştirilen Devil’s Hunt 1C Entertainment tarafından tüm platformlarda yayınlanacak. Aksiyon ve macera oyunu olarak duyurulan yapım şeytansı bir temaya sahip olacak. Oyun içerisinde şeytanları temsil eden çeşitli yaratıklar ve canlılar karşımıza çıkacak. Tek oyunculu bir yapıya sahip olacak olan yapım da Türkçe dili yer almayacak. Oyunda İngilizce olmak üzere seslendirmeler yer alırken, 9 farklı dil seçeneği de oyunculara sunulacak.

Etkileyici bir hikâyeye ev sahipliği yapacak olan oyunda yer yer sinematik sahnelere sahip olan anlatımlarda karşımıza çıkacak. Oyun içerisinde birbirinden farklı beceriler yer alacak. Bu beceriler hem insanlar için hem de şeytanlar için geçerli olacak.

Keşfetmeye dayalı içeriklerin de yer alacağı yapımda oyuncular zengin bir içerik yapısı ile karşılaşacak, üçüncü şahıs kamera açıları ile düşmanları yok etmeye çalışacağız.

Oyunun fiyat etiketi bilinmiyor.

Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7 / 8.1 / 10
  • İşlemci: Intel i5 quad core
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: 2GB graphics card
  • DirectX: Sürüm 11
  • Depolama: 26 GB kullanılabilir alan
  • Ses Kartı: Integrated or dedicated DirectX 11 compatible soundcard

Devil's Hunt - Savior Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.