Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Devil May Cry 2, 19 Eylül’de Switch’e Geliyor!

Devil May Cry 2'nin lansman tarihi nihayet belli oldu.

2003 yılında konsol platformunda lansmana çıkan Devil May Cry 2 günümüze kadar milyonlarca oyuncu tarafından oynandı. Devil May Cry serisinin hızlı ivme kazanan oyunu yakında Nintendo Switch platformunda lansmana çıkacak.

Devil May Cry 2 19 Eylül’de Switch’e Geliyor 2

Birbirinden yeni oyunlar yavaş yavaş piyasaya çıkmaya devam ederken farklı oyunlarda duyurulmaya devam ediliyor. 2018’in en iyi yayıncısı olan Capcom günümüzde milyonlarca oyuncuya hitap ederken Devil May Cry 2’yi Switch platformuna getireceğini duyurdu.

GamingBolt’un haberine göre Capcom 19 Eylül’de Devil May Cry 2’yi Nintendo Switch oyuncularına sunacakmış. Nintendo eShop üzerinde de görünen yapım 19.99 dolar fiyat etiketine sahip. Aksiyon ve macera oyun türünde lansmana çıkacak olan yapım Switch platformunda 1.8 GB gibi bir dosya boyutuna sahip olacak.

Birbirinden farklı yaratıkları bünyesinde bulunduracak olan yapım da oyuncular fantastik savaşlara katılacak, erkek ve dişi karakterler ile tanışacak, farklı seviyeleri de deneyimleme şansı elde edeceğiz. Tek oyunculu oynanış eşliğinde farklı canavar türleri ile mücadele edeceğimiz yapımda ilerlemeye çalışacak, ilerlerken de çeşitli tehlikeler ile karşılaşacağız.

Devil May Cry 2, 19 Eylül’de Switch oyuncularına sunulacak.

https://www.youtube.com/watch?v=r1Y_q-Ok5ao

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.