Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Devasa Bataryalı Vivo Y55s Tanıtıldı!

Son zamanlarda sızıntıları ile teknoloji gündeminden düşmeyen Vivo Y55s nihayet bugün tanıtıldı.

Son zamanlarda akıllı telefon piyasasında adını çokça duyduğumuz Vivo Y55s akıllı telefonu, gerek TENAA’da çıkan gerek ortaya çıkan sızıntılardan nihayet bugün arındı. Bugün erken saatlerde Çinli akıllı telefon üreticisi, web sitesinde Y55s’i resmi olarak duyurdu.

Web sitelerindeki liste, telefonun sızdırılan özelliklerini ve tasarımını doğruladı. Ancak şirket, cihazın ne zaman piyasaya sürüleceğine dair ipucu vermedi. Y55s 5G devasa bir 6000mAh pil ile gelen ilk Vivo markalı akıllı telefon oldu. Bunun dışında cihazda daha ne gibi özellikler var bu haberimizde sizlerle bakalım.

Vivo Y55s 6000 mAh Batarya ile Kutudan Çıkacak

Vivo Y55s

Akıllı telefonun fiyatı 267 dolar olarak belirlendi. Özelliklere bakacak olursak, Vivo Y55s, FHD+ ekran çözünürlüğü, 60Hz yenileme hızı sunan 6.58” IPS LCD ekrana ve ayrıca ön kamera ve görüntülü aramalara yardımcı olan 8 megapiksel ön kameraya sahiptir. Telefonun arka tarafında, 50 megapiksel ana kamera ve yakın çekim fotoğrafçılık için 2 megapiksel makro kameradan oluşan çift kamera kurulumuna ev sahipliği yapan dikdörtgen bir kamera dizilimi bulunuyor.

Y55s, bir microSD kart ile daha da genişletilebilen 6GB RAM ve 128GB dahili depolama ile eşleştirilmiş sekiz çekirdekli MediaTek Dimensity 700 mobil işlemci tarafından destekleniyor. 18W hızlı şarj desteği sunacak. Bunun dışında yana monte edilmiş bir parmak izi tarayıcısı, 3,5 mm kulaklık jakı ile birlikte geliyor ve kutudan Android 11 tabanlı OriginOS 1.0 ile birlikte çıkacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.