Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Destiny 2’nin 2.7.1 Güncellemesi Duyuruldu!

Destiny 2'nin 2.7.1 güncellemesi önümüzdeki hafta lansmana çıkacak.

2017’de lansmana çıkan ve 1 Ekim 2019’da da PC’ye gelen Destiny 2 günümüzde ücretsiz olarak oynanmaya devam ediyor. Ücretsiz olması ile yeni oyunculara erişen yapım bugün yeni bir güncelleme duyurusu ile gündeme geldi.

Destiny 2’nin 2.7.1 Güncellemesi Duyuruldu 2

Bungie’nin milyonlara ulaşan oyunu olan Destiny 2 1 Ekim’de Steam’e gelerek oyuncu kitlesinde adeta bir patlama yapmıştı. Steam’e gelmesi ile oynaması ücretsiz olan yapım sayısız güncelleme ile oyuncularına daha iyi bir ortam sundu ve sunmaya da devam ediyor. Başarılı yapım bugün 2.7.1 güncellemesini haftaya oyunculara sunacak.

Altchar’ın haberi ile edindiğimiz bilgilere göre Destiny 2’ye önümüzdeki hafta 2.7.1 sürüm numaralı bir güncelleme gelecekmiş. Yayınlanacak olan güncelleme ile oyun üzerinde bazı performans düzeltmeleri yapılacak, bazı sorunlar giderilecekmiş.

PC platformunda çok sayıda iyileştirme yapacak olan güncelleme oyunculara daha iyi bir oyun deneyimi sunacak. 2.7.1 güncellemesi ile yapım herhangi bir yeniliği oyun içerisine dahil etmeyecek. Güncelleme oyun içerisindeki çok sayıda sorunu düzeltecek ve daha iyi bir hal almış olacak.

Gelecek olan güncelleme detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.