Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Destiny 2’den Yeni Görüntüler !

Yetkili firma yani Bungie'den herkesin sabırsızlıkla beklediği Destiny 2 oyununun yeni oyun içi görüntüleri yayıldı. IGN paylaşımcı tarafından yayınlanan bu videoda Destiny 2'ile tam olarak 24 dakika boyunca zaman geçirebilirsiniz.

Destiny2 2

Yetkili firma yani Bungie’den herkesin sabırsızlıkla beklediği Destiny 2 oyununun yeni oyun içi görüntüleri yayıldı. IGN paylaşımcı tarafından yayınlanan bu videoda Destiny 2’ile tam olarak 24 dakika boyunca zaman geçirebilirsiniz. Umarım yeni paylaşılan bu videoyu, önceki videolardan daha çok beğenirsiniz. Hemen aşağıya  videoyu koyuyorum. İmkanınız varsa 720p kalitede izleyin.

24 Minutes of Destiny 2 Gameplay as a Titan

Hemen sizlere kendi fikirlerimi sunayım. Oyunun grafikleri Halo’ya benzemiş, oradan biraz ilham alınmış gibi geldi bana. Onun dışında grafik değerleri gerçekten güzel olmuş, çevre güzel olmuş, gerçekçilik hissi veriyor. Oyunda oynadığınız karakterin hızı biraz yavaş geldi bana. Biraz daha çevik olabilirmiş. Oyunda optimize sorunu da yok gibi gözüküyor, FPS sorunu yaşanacağını düşünmüyorum. Senaryo olarak pek sevdiğimi söyleyemem. Sürekli karşınıza düşman robotlar geliyor, siz bu robotları öldürüyorsunuz. Oyunun büyük bir kısmı böyle geçiyor. Sizi bilemem ama ben sürekli ateş etmekten sıkılırım. 😀

Destiny 2 haberini daha önce de paylaşmıştık. Sizlere tekrar hatırlatmak isterim. Bu oyun önce konsol platformlarda satışa sunulacak. En son bilgisayar platformuna geleceği düşünülüyor. Ayrıca bu oyun Blizzard App eski adıyla Battle.net üzerinden satışa sunulacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.