Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Destiny 2’de Mikro Ödemelerden Nasibini Aldı!

Bungie Destiny 2'nin mikro ödemeleri yüzünden kara kara düşünüyor.

2017 yılının başarılı oyunlarından birisi olan Destiny 2 satış rakamları ile milyonlarca oyuncuya ulaşmaya devam ediyor.  Neredeyse her hafta yeni bir güncelleme alan oyun şu sıralarda mikro ödemeler ile zor duruma düştü.

Destiny 2’de Mikro Ödemelerden Nasibini Aldı 1

Satış rakamları ile kısa sürede tüm dünyada popüler bir konuma yerleşen Destiny 2, son aylarda mikro ödemeler yüzünden zor günler geçirmeye başladı. Milyonlarca oyun sever tarafından sabırsızlıkla beklenen Curse of Osiris DLC’si istenilen başarıyı gösterememiş ve oyuncular tarafından tam bir hayal kırıklığı olarak değerlendirilmişti. DLC’nin bekleneni verememesi ve oyuncuların mikro ödemelere olan tepkisi gün geçtikçe büyümeye devam ediyor.

Konsola bir türlü istenilen başarıyı elde edemeyen oyun bilgisayar platformunda az da olsa toparlansa da yeni DLC yüzünden yüz binlerce oyuncu kaybetti. Oyun yayınlandığı günden bu yana mikro ödemelere sahipti. Ancak oyuna gelen the Dawning etkinliği oyuncuları adeta çıldırttı. Etkinlikteki kozmetik ürünlerin pahalı olması ve ödüllerin beklenen seviyede dağıtılmaması bardağı taşıran son damla oldu. Etkinlikte yer alan oyun modlarının yeteri düzeyde ödül vermemesi ile başlayan tartışmalar etkinliğin bitişine kadar devam etti. Yüz binlerce oyuncusunu kaybeden Bungie şu sıralarda neler yapacağınız kara kara düşünüyor.

Bu haberle birlikte mikro ödemelerin darma dağın ettiği bir diğer oyunun da Destiny 2 olduğunu öğrenmiş olduk.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.