Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Destiny 2 Sunucuları Bakıma Alındı!

Destiny 2 bugün bakıma girdi. Oyuna yeni gelecek olan güncellemenin notları henüz paylaşılmadı.

Her ay olduğu gibi 2018’in ilk günlerinde de Destiny 2 sunucuları bakıma alında. Satış rakamları ile Bungie’i memnun eden Destiny 2, aldığı sayısız güncelleme ile milyonlarca oyuncuyu elinde bulunduruyor.

Destiny 2 Sunucuları Bakıma Alındı 1

Bungie tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan Destiny 2, bugün bakım için sunucularını offline konuma getirdi. Bungie bakım ile birlikte oyuna dair yeni bir güncelleme yayınlayacak. 1.1.1.2 olarak isimlendirilen yeni güncellemenin notları henüz paylaşılmadı. Destiny 2 güncellemeleri genellikle oyuna dair küçük çaplı düzeltme eklerinden meydana geliyordu. Muhtemelen 1.1.1.2 güncellemesi de küçük çaplı düzeltmeleri içerecek.

Aralık ayındaki güncellemelerini iptal ederek oyuncuları üzen Bungie, Osiris Laneti güncellemesi ile oyunculardan tam puan almayı başarmış ve bu durum satış rakamlarına da yansımıştı. Oyunun yeni güncellemesine dair notlar ne zaman bizlerle paylaşılacak henüz bilinmiyor. Her zaman olduğu gibi Bungie, oyun içerisindeki oyunculara önce uyarı metni gönderdi. Bu metnin ardından 1 saat süre tanınan oyuncular sunuculardan çıktı. Sunuculardan çıkış yapmayan oyuncular ise sistem tarafından otomatik olarak sunuculardan atıldı.

Destiny 2 Sunucuları Bakıma Alındı 3

Güncelleme muhtemelen bu gece saat 23.59’dan sonra aktif hale gelecek ve milyonlarca oyuncu ile paylaşılacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.