Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Destiny 2, PC İncelemesi!

Destiny 2, 28 Ağustos Pazartesi günü PC platformu için hazırladığı beta sürümü hayranlarıyla paylaştı. Oldukça kaliteli bir oyun olan Destiny 2 konsol platformunda olduğu gibi PC platformunda da oldukça başarılı.

Konsol platformu ile ünlenen Destiny, oyun severlerin uzun süredir beklemesi sonucu sonunda PC beta sürümünü de yayınladı. PC oyuncuları Destiny sürümünün konsollarda hayat bulması ile bir kıskançlık krizine girmiş ve Destiny serisinin PC platformuna gelmesini beklemiştir.

Destiny 2 PC İncelemesi 1

Destiny hayranları 28 Ağustos Pazartesi günü ilk defa PC versiyonunu deneme fırsatı elde etmiştir. Şuan için oyun severler den olumlu tepki alan Destiny 2, full sürümün gelmesi için heyecan yaratmış durumda.

Oyun içeriğinden bahsedecek olursak, Destiny 2 PC platformunda gayet hızlı ve akıcı bir durumda. Konsollar da ki görüntüsü hemen hemen PC platformunda da gayet başarılı bir halde. Oldukça akıcı bir kurguya sahip olan Destiny 2, tempolu ve hızlı bir tarzda. Oldukça güçlü silahlar ile menzil tanımadan atışlar kolaylıkla yapılabilir.

Destiny 2 PC İncelemesi 3

Oyun içerisinde bazı noktalarda gerçeklikte söz konusudur. Örneğin yerde bulunan su oyuncuya yansıtma yapabiliyor. Çatışma sahnelerinde ki silah sesleri pek gerçekçi olmasa da ses efektti bakımından oldukça zengindir.

Destiny 2 konsollarda olduğu gibi PC platformunda da oldukça kaliteli bir halde.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.