Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Destiny 2, 18 Kasım’a Kadar Ücretsiz!

Destiny 2 bilgisayar oyuncularına ücretsiz olarak sunuluyor.

6 Eylül 2017’de yayınlanan Destiny 2 ilk versiyonu ile kısa sürede milyonlara ulaşmıştı. İkinci versiyonu ile de beğenileri toplayan başarılı yapım, 18 Kasım’a kadar PC oyuncularına ücretsiz olarak dağıtılıyor.

Destiny 2 18 Kasım’a Kadar Ücretsiz 2

Zengin atmosferi ve geniş cephane sistemi ile oyuncuları eğlenceli bir FPS dünyasına götüren Destiny 2, geçtiğimiz yıldan bu yana geniş kitlelere ulaşmaya devam ediyor. 18 Kasım’a kadar bilgisayar oyuncularına ücretsiz olarak sunulan yapım oyunu deneme fırsatı bulamayanlar için güzel haberler sunuyor. Bungie tarafından geliştirilen ve yayınlanan yapım Battle.net üzerinden ücretsiz olarak dağıtılıyor.

2 Kasım’dan bu yana ücretsiz olarak dağıtılan yapıma sahip olabilmek için önce oyuncuların Blizzard SMS Protect’i etkinleştirmeleri gerekiyor. Hesapları olmayan oyuncular yeni birer hesap açarak Destiny 2’ye hediye olarak sonsuza dek sahip olabilirler. 9 – 11 Kasım tarihleri arasında tüm oyuncular Gambit denemesinde de rol oynayabilecekler. Görsel efektleri ile tatmin edici içeriklere sahip olan yapım birbirinden farklı savaş mekanları ile geçtiğimiz yıldan bu yana dünyanın dört bir yanında oynanıyor.

Destiny 2, 18 Kasım’a  kadar bilgisayar oyuncularına ücretsiz olarak dağıtılıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.