Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Defend The Keep PC Oyuncularına Sunuldu!

Defend The Keep bilgisayar platformunda yayınlandı.

Aksiyon ve strateji oyunları arasında dün gece katılan Defend The Keep Steam’de bilgisayar oyuncularının beğenisine sunuldu. Tek oyunculu bir yapıya sahip olan oyun fiyatı ile yüzleri güldürüyor.

Defend The Keep PC Oyuncularına Sunuldu 2

Vanille Games tarafından hem geliştirilen hem de yayınlanan Defend The Keep dün gece bilgisayar oyuncuları için lansmana çıktı. Stratejik bir oynanış atmosferine sahip olan yapım tek oyunculu yapısı ile oyunculara kendi köylerini kurma ve yönetme fırsatı veren yapımda çevreden gelebilecek olan saldırılara karşı da tetikte olacağız.

9 farklı yetenek seviyesinin yer aldığı oyunda inşa ettiğimiz binaları yükseltebilecek ve daha dayanıklı bir hale getirebileceğiz. Oyun içerisinde 20’den fazla seviye yer alacak. Her seviyede birbirinden farklı zorluklarla karşılaşabildiğimiz gibi gerçek zamanlı dünya haritası da oyunda bulunacak. Sonsuz bir oyun modunun yer aldığı yapımda oyuncular düşmanlar karşısında daha güçlü olabilmek için seviye atlayacak, bu seviyeler ile yeni içerikleri de kullanma fırsatı elde edecekler.

Oyun içerisinde sadece İngilizce dil seçeneği yer alırken fiyat etiketi ise 15.50 TL olarak duyuruldu. Yapım Steam’de oynanıyor.

Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7 64-bit or later.
  • İşlemci: Quad-core Intel or AMD processor, 2.5 GHz or faster.
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 470 GTX or AMD Radeon 6870 HD series card or higher.
  • Depolama: 1 GB kullanılabilir alan

Defend The Keep Gameplay (PC)

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.