Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Deep Rock Galactic Erken Erişime Çıktı!

Deep Rock Galactic Xbox One ve PC platformu için Erken Erişim Oyunu olarak yayınlandı.

Ghost Ship Games tarafından Xbox One ve PC platformu için geliştirilen Deep Rock Galactic dün Erken Erişim Oyunu olarak yayınlandı.

Deep Rock Galactic Erken Erişime Çıktı 2

Yayıncılığını Coffee Stain Publishing’in üstlendiği yapım karşımıza uzay cücelerini çıkarıyor. 3 oyunculu olarak co-op tarzında oynayacağımız oyunda 4 farklı özel sınıf bulunuyor. 3D grafiklere sahip olan oyunda takım arkadaşlarımızla yer altı tünellerinde ilerlemeye çalışacak ve karşımıza çıkan yaratıkları etkisiz hale getirmeye çalışacağız. Kendine has silah modellemeleri ile dikkatleri üzerine çeken yapım aksiyonu bol bir yapıya sahip.

Oyun içerisinde tüneller kazacak ve peşimizdeki yaratıklarla mücadele edeceğiz. Oynanış mekanikleri ile oldukça sağlam görünen oyun bilgisayar ve Xbox One platformu için erken erişim oyunu olarak dün gece yayınlandı. Oyunda kazacak, keşfedecek ve ölümcül düşman sürüleri ile karşılaşacağız. Değerli kaynaklarla dolu mağaralarda bize rahat nefes aldırmayacak olan bu yaratıklar fantastik özelliklere sahip. Oyunda bulunan 4 özel sınıftan dilediğinizi seçebilirsiniz. Oyunda nişancı olarak düşmanlarını biç, İzci olarak keşif yap ve mağaraları aydınlat, Sondajcı olarak sert kayaları del ya da Mühendis olarak savunma yapıları ve kuleler inşa ederek takım arkadaşlarına gereken desteği sağlayabilirsiniz.

Oyunda takım halinde hareket etmek oyuncular için avantaj sağlayacaktır. Eğer galaksideki en saldırgan mağara sistemlerinde hayatta kalmak istiyorsanız takımınızla birlikte hareket ederek bunu başarabilirsiniz. Yapım tek oyunculu ve çok oyunculu modlara sahip.

Minimum Sistem Gereksinimleri

64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir

İşletim Sistemi: Windows 7 64 Bit

İşlemci: 2.4 GHz Dual Core

Bellek: 6 GB RAM

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 460 or AMD Radeon HD 5770 /w 1GB VRAM

DirectX: Sürüm 11

Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı

Depolama: 3 GB kullanılabilir alan

Deep Rock Galactic Erken Erişime Çıktı 3

Önerilen Sistem Gereksinimleri

64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir

İşletim Sistemi: Windows 10 64 Bit

İşlemci: 2.4 GHz Quad Core

Bellek: 8 GB RAM

Ekran Kartı: 1 GB NVIDIA 970 / AMD Radeon 290

DirectX: Sürüm 11

Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı

Depolama: 3 GB kullanılabilir alan

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.