Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Deathloop’un İlk Güncellemesi Teknik Sorunları Çözmedi

Deathloop PC için ilk yama yayınlandı, ancak güncelleme yalnızca küçük hataları düzeltti.

Deathloop, dünya çapında eleştirmenleri büyüledi ancak oyuncular, özellikle de PC’de oynamayı planlayanlar kadar hevesli değil. Oyunun birçok performans sorunu olduğu ortaya çıktı, bu nedenle iyi donanıma sahip kullanıcılar bile Arkane Studios’un yeni konumundan tam olarak yararlanamadı.

Dün geliştirici ekip, başarılarla ilgili bir hatayı düzelten PC sürümü için ilk güncellemeyi yayınladı. Ne yazık ki, performansı artıran bir yama yoktu, anlaşılan biraz daha beklememiz gerekecek.

Deathloop

Deathloop’un İlk Güncellemesi Neler Getirdi?

Dünün güncellemesi, oyuncuların kazanmak için gereken eylemleri gerçekleştirmelerine rağmen başarıları alamamalarına neden olan bir hatayı düzeltti. Başka bir değişiklik, oyunun kapanmasına neden olan belirli hataların daha iyi tanımlarının eklenmesi oldu.

Geliştirici ekip ayrıca oyuncuların sık sık donmayla ilgili raporlarını inceleme sürecinde olduklarını da yazdı. Bu hatayı yaşayanlar, sorunu düzeltmeye yardımcı olabilir; Karşılaşılan sorunların açıklamasını içeren bir form doldurarak Bethesda’nın web sitesinde müşteri desteğiyle iletişime geçebilirsiniz.

Arkane Studios, yeni güncelleme için yaklaşık bir çıkış tarihi açıklamadı. Bir açıklamada geliştirici ekip, yalnızca belirsiz bir tarihte sonraki adımları açıklayacaklarını söyledi.

Şimdilik Deathloop’u PC’de satın alacaksınız, biraz daha beklemenizi öneriyoruz. Deathloop sistem gereksinimleri yeterli ancak sıkıntı yaşıyorsanız yalnız değilsiniz. Oyunun gerçekten ilginç bir oyun gibi göründüğü göz önüne alındığında bu geç kalan güncelleme çok üzücü. Geliştirici ekibin hızla daha büyük bir güncelleme yayınlayacakları ve tüm platformların kullanıcılarının oyundan tam olarak yararlanabileceklerini umuyoruz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.