Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Death Stranding Devam Oyunu Gelebilir

Hideo Kojima Death Strandig 2 oyunu hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Hideo Kojima’nın geçtiğimiz ay PlayStation 4 için çıkarttığı Death Stranding oyununun devam oyunu gelebilir. 

death stranding devam oyunu gelebilir 2

Ünlü oyun yönetmeni Hideo Kojima’nın yıllar sonra çıkarttığı ilk oyun olan Death Stranding oyunu oyun severleri ikiye bölmüştü. Bir kesim oyunu çok severken diğer kesim ise oyunu sevmemiş ve gereksiz bulmuştu. 2019 yılının en çok konuşulan oyunlarından birisi olan ve oyuncuların farklı bir oyun olarak tanımladığı Death Stranding oyununun devam oyunun gelip gelmeyeceği merak ediliyordu. Hideo Kojima tarafından kurulan Kojima Productions tarafından geliştirilen oyunun devam oyunu için Kojima’dan olumlu bir cevap geldi. 

Death Stranding 2 Gelebilir!

Kojima yaptığı açıklamada Death Stranding için devam oyunu fikrine sıcak baktığını ancak yeni oyunun ilk oyundan farklı olacağını dile getirdi. Kojima’nın ayrıca Norman Reedus ile çalışma olasılığının bulunması durumundan Death Stranding oyununun devamının geleceğini belirtti. Kojima ayrıca oyunun devam oyununun gelmesi durumunda oyuna sıfırdan başlamak istediğini de belirtti. 

Kojima’nın bu açıklamasından Death Stranding 2 oyununun ilk oyun senaryosu ile ilerlemeyeceği anlaşılıyor. İlk oyunda Sam Bridges karakterine can veren Norman Reedus, eğer ki serisinin ikinci oyununda da yer alırsa oyunun bir noktada ilk oyuna bağlanacağı düşünülüyor.  

Hideo Kojima ayrıca Death Stranding 2 oyununda çevrimiçi bileşenlerin de olabileceğini ekledi. Ünlü yönetmen Martin Scorsese’nin Taxi Driver filminden etkilendiğini ve tüm dünyadaki insanların çocukken yalnızlık hissini çok iyi yaşadığını be yalnızlığını hafifletmeleri için oyunun “social stand” sistemine ilham kaynağı olabileceğini açıkladı. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.