Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Dead or Alive 6 PC’de Daha İyi Optimize Edilecek

Önceki oyunun aksine Dead or Alive 6'nın PC optimizasyonu daha iyi olacak.

Profesyonel oyuncu Kayane ile bir röportaj yapan Dead or Alive 6 yapımcısı Yohei Shimbori, aynı zamanda oyunun PC sürüme dair de önemli açıklamalar yaptı. Buna göre Dead or Alive 6 konsol versiyonunun yanı sıra PC’ye de gelecek ve bu sefer daha iyi olacak.

dead or alive 6 pcde daha iyi optimize edilecek 1

Yohei Shimbori’ye Dead or Alive 6’nın PC sürümü sorulurken, kendisi baştan beri kafalarında PC’nin olduğunu ve oyunu buna göre tasarladıklarını dile getirdi. Bu da demek oluyor ki Dead or Alive 6’nın optimizasyonu bu sefer daha iyi olacak. Bilindiği gibi Dead or Alive 5’de bu konuda bazı şikayetler vardı ve yapımcıya eleştiriler yöneltilmişti.

Sadece bu kadarıyla sınırlı değil, aynı zamanda Dead or Alive 5 PC üzerinde de iyi satış rakamları elde etti. Bu açıklama doğrudan yapımcının kendisinden gelirken, dövüş oyunlarının artık PC platformunda da popüler olduğunu ifade etti.

Buna rağmen Dead or Alive 6’nın PC sürümü için bir beta süreci yaşanmayacak. Bunun sebebi de oyunun dosyalarına erişilmesi ve cracklenme ihtimali. Oyun 1 Mart tarihinde resmi çıkış yapacak.

DEAD OR ALIVE 6  - Release Date Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.