Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Dead Dozen Steam’de Yayınlandı!

Dead Dozen Steam'de 40.00 TL olarak yayınlandı. Oyun 14 Mart'a kadar yüzde 10 indirimde.

Sadece bilgisayar platformu için Fntastic tarafından geliştirilen Dead Dozen dün Steam’de oyuncuların karşısına çıktı. Yayınlanması ile yüzde 10 indirime giren oyun 14 Mart’a kadar indirimli fiyatı ile satışlarına devam edecek.

Dead Dozen Steam’de Yayınlandı 2

Yayınlanan fragmanlar ile oyunculara ne kadar gerilim yüklü bir atmosfer sunacağını gözler önüne seren Dead Dozen Steam’de 40.00 TL gibi bir fiyat etiketine sahip olarak yayınlandı. 14 Mart’a kadar yüzde 10 indirime giren oyun 36.00 TL gibi bir fiyat etiketi üzerinden satışlarına devam ediyor. Aksiyon oyunları arasına dün katılan Dead Dozen, sadece çok oyunculu oynanış mekaniklerine sahip. 3D grafikler ile oyunculara gerilim yüklü bir atmosfer sunan yapım iki farklı takım arasında oynanıyor.

Oyuncuların bir kısmı üstün yetenekli kurt adamları temsil ederken diğer tarafta insanlığı temsil ediyor. Kurt adamlar uzun tırnakları ile pençe darbeleri atarak karşı takım oyuncularını etkisiz hale getirmeye çalışırken, diğer takım da ateşli silahları ile karşı takım oyuncularına saldırıyor. Aksiyon ve korku oyunu olarak tanımlanan yapım da bizleri oldukça geniş bir içerik karşılıyor. Birbirinden farklı haritalar ile alışılmış tarzın dışında aksiyon sahnelerine şahit olacak ve gerilimi adeta ensemizde hissedeceğiz.

Dead Dozen Steam’de Yayınlandı 3

Minimum Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 7 and up

İşlemci: i5 and up

Bellek: 8 GB RAM

Ekran Kartı: GTX 770 and up

Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı

Depolama: 4590 MB kullanılabilir alan

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.