Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Dead Cells Desteklenmeye Devam Edecek!

Dead Cells yeni içerikler almaya devam edecek.

Konsol ve bilgisayar platformunda milyonlarca adet kopya satışı yapan ve hala deli gibi satışlarını artırmaya devam eden Dead Cells yeni genişleme paketleri almaya devam edecek. Oyun içerisine yeni içerikler gelecek.

Dead Cells Desteklenmeye Devam Edecek 2

Steam üzerinde 40.00 TL gibi cazip bir fiyat etiketine sahip olan Dead Cells oyuncular tarafından ‘son derece olumlu’ olarak değerlendirilmişti. Geçtiğimiz Mart ayında Rise of the Giant adında bir genişleme alan ve bu genişlemeyi oyunculara ücretsiz olarak sunan yapım yeni seviyeleri ile daha zorlu bir oynanışa kavuşmuştu. Oyunculara ücretsiz içerikler sunan bu genişlemeye ek yeni içerikler yakında gelecek gibi görünüyor.

Altchar’ın haberine göre geliştirici Motion Twin Dead Cells’i desteklemeye devam edecekmiş. Steam’de yüzde 95 oranında olumlu geri bildirim aldığı ifade edilen yapım lansmanından 2 yıl geçmesine rağmen oyunculara daha fazla içerik sunacakmış. Daha doğrusu geliştirici ekip yeni içerikler getirmeyi planlıyor ve çalışmaya başlamış.

Geliştirici ekip Dead Cells’e daha fazla destek sağlamaya odaklandıklarını belirtmiş ve bazı yeni planları varmış. Oyuna çok oyunculu bir modun yada PvP oynanışı gibi bir yapının gelmesi söz konusu bile olamazken oyuncular tarafından meraklı bekleyiş başladı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.