Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Dead by Daylight: Ghost Face Yayınlandı!

Dead by Daylight'ın Ghost Face genişlemesi dün yayınlandı.

Behaviour Digital Inc’in tüm platformlarda beğenilen ve günümüzde geniş bir kitleye hitap etmeye devam eden oyunu Dead by Daylight yeni bir genişleme paketi aldı. Paketin adı Ghost Face olurken fiyatı ise 10.50 TL olarak belirlendi.

Dead by Daylight Ghost Face Yayınlandı 2

Korku ve aksiyon oyunu olarak 2016’dan bu yana oynanan Dead by Daylight yeni genişlemesi ile oyunculara daha fazla içerik sunuyor. Dead by Daylight’a yepyeni bir katil getiren Ghost Face paketi bünyesinde oldukça zengin bir içerik barındırıyor. Yeni bir katili oyunculara sunan paket beraberinde yeni katil için çeşitli eşyalar ve içerikleri de getiriyor. Filmlerde gördüğümüz bir hayalet maskesine sahip olan yeni katil, soğuk kanlılığı ve hızı ile oyuncuları derinden etkileyecek.

Oldukça hızlı ve bir o kadar da sessiz hareket edebilen bu katil, elinde bulunan keskin bıçağı ile tek hamle de kurbanlarını etkisiz hale getirebilecek. Hayalet yüz olarak duyurulan yeni karakter kurbanlarını takip etmeyi seviyor, onların fotoğraflarını çekiyor. Hem yaşarken hem de öldürdükten sonra kurbanları ile selfie atan hayalet yüz, kendine özgü iki tane de özel silaha sahip. Bu silahlar bıçak türünde karşımıza çıkacak. Genç ve yaşlı olarak çeşitli kurbanları gözüne kestiren yeni katil, kendine has hikâyesi ile gerilimi en üst noktaya çıkaracak.

Oyuncular yeni içerikler eşliğinde daha sürükleyici ve gerilim dolu sahneler ile karşılaşacaklar.

Dead by Daylight | Ghost Face | Spotlight Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.