Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

DCS World’e 14 Yeni Uçak Ekleniyor!

Son zamanlarda eskiden olduğu kadar fazla uçak simülatörleri çıkmıyor. Bu tabii ki de tamamen yok oldukları anlamına gelmiyor. Piyasada bulunan en iyi uçak simülatörlerinden birisi de şüphesiz ki, DCS World. Eagle Dynamics firması tarafından geliştirilen DCS World, ücretsiz bir uçak simülatörü. Ancak Steam üzerinde tam olarak ₺5.828,85 değerinde DLC’leri bulunan DCS World’e, DLC’lerle birlikte farklı uçaklar ve farklı görevler ekleniyor. Eagle Dynamics, Modern Air Combat adı verilen paketin 2018 yılı sonbahar aylarında oyuna ekleneceğini duyurdu.

dcs world

Oyun içi fragman, Modern Air Combat paketinin getireceği on dört farklı uçağı gösteriyor. Kore Savaşı ve Vietnam Savaşı’nda kullanılan uçaklar oyuna ekleniyor. Amerikan ordusunun Kore Yarımadaları üzerinde uçurduğu F-86F Sabre de bu uçaklardan birisi.

Rus yapımı olarak ise, Su-27 modelini görüyoruz. Su-27’nin kurye görevi de görebilen Su-33 ve Çin versiyonu gibi farklı varyasyonları da oyuna ekleniyor. Bunların yanı sıra Soğuk Savaş döneminde karşı karşıya getirilen uçaklardan Amerikan yapımı F-5E Tiger II ve Rus yapımı MiG-21 de Modern Air Combat ile eklenen uçaklar arasında yerini alıyor.

Modern Air Combat’in fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=yNWXWOWspYQ

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.