Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

DayZ Konsol Platformuna da Gelecek!

Twitter'dan yapılan açıklamaya göre DayZ PlayStation 4 ve Xbox One platformuna da çıkış yapacak.

2013 yılından bu yana Steam’de Erken Erişim oyunu olarak boy gösteren DayZ 76.99 TL gibi bir fiyat etiketine sahip. Bohemia Interactive tarafından geliştirilen ve yayınlanan oyun yakın bir zamanda Xbox One ve PlayStation 4 platformunda boy gösterecek.

DayZ Konsol Platformuna da Gelecek 2

2013 yılında Steam’de yayınlanan DayZ aradan 5 yıl geçmesine rağmen hala tam sürüme bir türlü geçebilmiş değil. 2013 yılından beri geliştirilmeye devam edilen oyun Twitter’dan yapılan bir açıklama ile Xbox One ve PlayStation 4 platformuna da çıkış yapacağını duyurdu. Twitter üzerinden Dayz’nin Xbox One ve PlayStation 4 platformuna geleceği doğru mu? sorusuna ‘Evet. Xbox One ve PlayStation 4’de de oyunun tadını çıkarabileceğiz’ cevabı verildi. Oyunun geliştirici ekibi şu sıralarda çeşitli özellikler getirecek olan 0.63 güncellemesi üzerinde çalışıyor.

Oyunun içeriğinden de bahsedecek olursak, oldukça geniş bir harita bizleri bekliyor. Dağlı ve ormanlık arazilerin yanı sıra küçük kasabalar ile karşımıza çıkan oyunda düşmanlardan gizlenebilmek için her türlü araç gereci kullanabiliyor ve gerilimi hissedebiliyoruz. Zombilerin yer aldığı oyunda takım arkadaşlarımız ile onları etkisiz hale getiriyor ve temizlik yaparak ilerlemeye çalışıyoruz. Oyun içerisindeki karakterimizi geliştirebiliyor ve kişiselleştirebiliyoruz. Çok oyunculu bir desteğe sahip olan oyunda tek oyunculu oynama modu bulunmuyor. Yani DayZ’yi oynayabilmeniz için kalıcı internet bağlantısı ile oynayabilmeniz mümkün.

DayZ Konsol Platformuna da Gelecek 3

DayZ’nin ne zaman tam sürüme geçeceği hala bilinmezken, PlayStation 4 ve Xbox One platformuna da ne zaman çıkacağı belli değil.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.