Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Bağlantılı Oyun:

DayZ 2018’de Erken Erişim’den Çıkıyor

Yıllardır bitmeyen oyun nihayet 2018'de tam sürümüyle karşımıza çıkacak.

DayZ geliştiricisi Eugen Harton yeni bir durum güncellemesi yayınlanırken, ünlü açık dünya hayatta kalma oyununun 2018 yılında Erken Erişim aşamasından çıkacağını duyurdu. Aynı zamanda Aralık ayında yeni bir beta çıkmayacağı dile getirilirken, bu durum oyunun bazı hayranlarını hayal kırıklığına uğratabilir.

Dayz 2018 de erken erisim den cikiyor 1

Sıradaki büyük beta sürümü 0.63 olacak ve önümüzdeki yıl yayınlanacak. Bu yeni versiyonla birlikte yeni crafting özellikleri, yapay zeka geliştirmeleri ve sesler eklenecek. Ayrıca oyuna yeni zombi tipleri ve hayvanların yanı sıra animasyon sistemi de gelmesi beklenirken, sunucu başına oyuncu kapasitesi arttırılacak.

Harton aynı zamanda forumlardaki ‘Soru-Cevap’ etkinliğine de katıldı ve topluluğun merak ettiklerini cevaplarken, 2018’in DayZ ve ekip için en önemli yıl olacağını dile getirdi:

‘2018 stüdyomuz için önemli bir yıl olacak ve uzun vadeli çalışmamız nihayet sonuca varacak. Tabii ki uzun süre harcadık fakat kesinlikle inanıyorum ki insanlar oyunların ne kadar sürede çıktığını değil, ne kadar iyi olduğunu hatırlar.’

Aslına bakarsanız, DayZ  yapımcısı son derece iddialı konuşsa da oyuncular pek de aynı görüşte sayılmaz çünkü yapım 4 seneyi aşkın bir süreçtir Erken Erişim aşamasında ve bir türlü beklentilere erişemedi.

DayZ şu anda Steam üzerinde 76.99 TL’ye satılıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.