Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Dauntless Yeni Bir Mod Almaya Hazırlanıyor!

Dauntless'ın dev güncellemesi 16 Temmuz'da yayınlanacak.

Geçtiğimiz yıl yayınlanan ve günümüzde milyonlarca oyuncu tarafından oynanmaya devam eden Dauntless yakında Epic Store üzerinde tam sürüme geçiş yapacak. Daha önce resmi web sitesi üzerinden yayınlanan oyun, Epic Store’a gelecek.

Dauntless Yeni Bir Mod Almaya Hazırlanıyor 2

Monster Hunter World’e benzerliği ile dikkat çeken ve kısa sürede milyonlarca adet kopya satışı yapmayı gerçekleştiren Dauntless yakında yeni bir mod alacak. Daha doğrusu ilk büyük güncellemesini alacak desek yeridir. PC Gamer’ın dün gece yapmış olduğu haber ile edindiğimiz bilgilere göre oyuna gelecek olan ilk büyük içerik güncellemesi ile oyunculara yeni kozmetik ürünler, yeni bir mod ve daha fazlası sunulacakmış. Fortune ve Glory adında duyurulan güncelleme önümüzdeki hafta içerisinde High Skies sezonunu da başlatacakmış.

Güncelleme ile oyunculara yeni bir av modu sunulacak. Bu modun adı Trials yani Denemeler olarak ifade ediliyor. Yeni modda oyuncular iki farklı zorluk seviyesi ile karşılaşacaklar. Yeni mod ile beraber daha zorlu Behemoth’lar da karşımıza çıkacakmış.

Bunlara ek olarak oyun içerisindeki dükkana da bazı yeni içerikler eklenecekmiş. Dev güncelleme 16 Temmuz’da lansmana çıkacakmış.

Dauntless  | Fortune & Glory Teaser

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.