Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Dauntless Nihayet Nintendo Switch’e Geldi!

Dauntless Switch platformunda oynanmaya başlandı.

2018’de  Xbox One, PC ve PlayStation 4 platformu için lansmana çıkan Dauntless oynaması ücretsiz olarak dünyanın dört bir yanında milyonlarca oyuncuya ulaşmıştı. Yapım dün Nintendo Switch platformu oyuncularına sundu.

Dauntless Nihayet Nintendo Switch’e Geldi 2

Phoenix Labs’ın başarılı oyunu olan Dauntless adından söz ettirmeye devam ediyor. Monster Hunter World’e benzerliği ile kısa sürede milyonlarca adet kopya satmayı başaran yapım aksiyon rol yapma oyunu olarak büyük bir başarı elde etmişti. Bünyesinde birbirinden farklı onlarca canavarı bünyesinde bulunduran yapım konsol ve bilgisayar platformundaki başarısından sonra şimdi de Nintendo Switch’te milyonlara ulaşmaya çalışıyor.

10 Aralık 2019’da Nintendo eShop üzerinde Switch platformu oyuncularına sunulan yapım, 4 oyuncuya kadar da koop olarak oynanabiliyor. Dünyanın bir ucunda hayatta kalma mücadelesi vereceğimiz yapımda avcı olarak birbirinden tehlikeli canavarları etkisiz hale getirecek, ölümcül silahlar ile tanışacağız.

Zengin ve gelişen bir dünyanın yer aldığı oyunda hayatta kalabilmek oldukça zor olacak. Oyuncular avladıkları canavarlar sonrasında puanlar kazanacak, becerilerini geliştirebilecek ve oyun içerisinde daha etkili bir hale gelecekler.

Dauntless | Nintendo Switch Launch Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.