Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Dauntless 10 Milyon Oyuncuyu Geride Bıraktı!

Dauntless 6 milyon oyuncu sayısını 10 milyona ulaştı.

2018 yılında erken erişim oyunu olarak konsol ve bilgisayar platformu oyuncularına sunulan Dauntless 21 Mayıs’ta erken erişimden çıktı. Yapım erken erişimden çıkması ile inanılmaz bir hızla milyonlarca oyuncuya ulaştı.

Dauntless 10 Milyon Oyuncuyu Geride Bıraktı 2

Günümüzde PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC platformunda oynanan yapım, geçtiğimiz aylarda Epic Store üzerinde yayınlanmıştı. Oynaması ücretsiz olarak karşımıza çıkan oyun Monster Hunter World’e benzerliği ile de dikkatleri çekmişti. En son 29 Mayıs’ta haberlerimizde yer bulan yapım, 6 milyon oyuncu sayısına ulaşmıştı. Bugün gelen haberler ile oyunun 10 milyon oyuncu sayısını geride bıraktığı belli oldu.

Bugün PC Games N’in yapmış olduğu haber ile edindiğimiz bilgilere göre Dauntless tüm platformlarda 10 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanıyormuş. Erken erişimden çıktığı ilk 24 saatte 500.000 yeni oyuncu kazanan yapım, erken erişimden çıkmasından üç hafta sonra 10 milyon oyuncu sayısını geride bırakarak büyük bir başarıya imza atmış.  Üç farklı platformda çapraz olarak da oynanabilen başarılı yapım açık betasında da 1 milyon oyuncu tarafından oynanmıştı. Temmuz 2018’de 2 milyon oyuncu sayısına ulaşmayı başaran oyun Mayıs 2016’da 6 milyon oyuncuyu vurdu.

Dauntless - Intro Cinematic Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.